Harold Koenders is adviseur op het snijvlak van ICT en business op directieniveau in diverse verticals (Media & entertainment), Healthcare, retail, CCTV, IoT, Industrie & productie en Overheid) . Betrokken als verbinder en technisch specialist bij diverse multi vendor/platform samenwerkingen en adviseert management en bestuur op strategische ICT-vraagstukken. Voorloper en early adapter van innovatieve IT technologieën. Hij staat bekend als technisch en commercieel zeer vaardig. Hij is verder een  zeer ervaren international business specialist met langjarige reiservaring binnen Azië en China in het bijzonder. Ontegenzeggelijk bezit hij Channel, B2B en End user sales ervaring. Harold wordt vaak als spreker of presentator gevraagd om de boodschap lading te geven tijdens reseller of dealerdagen.

Harold Koenders, marketing en Communicatie, Sales, Comercieel specialist,Blog writer, ICT storage specialsit
Harold Koenders

Marketing en communicatie:

Als marketing en communicatie specialist “freelance” betrokken bij diverse marketing projecten waarin Go To Market enerzijds en zichtbaarheid anderzijds uitdagingen waren voor betreffende ondernemingen. Mede door de vaardigheid om buiten de gebruikelijke kaders te kunnen denken in combinatie met een goed marktgevoel en klantbeleving kwamen eerdere projecten snel tot een succes die concreet gemeten konden worden in zichtbaarheid en omzet verhoging. Behalve tekst, Blog en content schrijver is Harold ook SEO schrijver.

Harold heeft een uitstekend op elkaar ingewerkt netwerk om offline en online marketing tot een succes te kunnen maken. Van studio`s die gelegenheid bieden aan het opnemen van video en audio boodschappen tot aan beeldbewerkers, fotografen, drukkerijen en het organiseren van beurs en events, kortom aan alle impact verhogende elementen wordt gedacht. Zelfs als het gaat om (tijdelijke) vormgeving van een event salesteam.

Harold over zichtzelf:

Ik bouw, verbind en beantwoord graag aan vraag en aanbod en indien mogelijkheden dit toelaten schep ik nieuwe omstandigheden. Ik heb een goed gevoel voor klantbeleving en ontvang een grote gunningsfactor als wisselgeld. Ik breng mijn boodschap op een authentieke wijze, waardoor inhoud direct begrepen wordt. Ik onderhoudt warme banden met mijn Client relaties, Vendor en distributeur contacten binnen verschillende verticals. Binnen ICT is Storage en  Big data, IoT en de combinatie Tape/object/Cloud storage solutions een van mijn absolute product specialismen. Vaak ben ik betrokken bij aanschaf, periodiek onderhoud of repair (life cycle management)van grote tape storage omgevingen door resellers en vendoren.

Harold bindt 3000+ lezers aan zijn blogs en artikelen in onder meer DutchIT channel, Executive-People en tot voor kort ook in AV & Entertainment Magazine en heeft een respectabel aantal volgers op LinkedIn, en is zeer proactief naar de business(ICT). Zijn marketing klanten bevinden zicht binnen ICT, de Muziekindustrie, Sportcentra, Automotive, E-learn/online studiehuis.

Over Harold in de privésfeer:

Ik ben een gemoedelijk maar gepassioneerd mens, mijn gezin staat centraal in mijn leven. Ik heb veel vrienden en ben een gepassioneerd amateur kok en die combinatie maakt dat de tafel in het weekend ruim bezet is. Deze passie gaat inmiddels veel verder dan de vrijetijdsbesteding die het ooit was. Mijn hang naar kennis van “klantbeleving en hospitality brengen voortdurend nieuwe inzichten en handelend gedrag.  Mijn vrije tijd spendeer verder graag aan het voetbalteam wat ik coach en train. Ik ben zeer gelukkig getrouwd met mijn prachtige jeugdliefde.

Speel zo nu en dan muziek met familie en vrienden. Draai als DJ op menig feest of versterk als PA geluidsman diverse bands.  Ben als schrijver/copywriter betrokken bij magazines, periodieken en nieuws brengende media. Ben actief lid van “onze” dorpsgemeenschap en betrokken bij events in de breedste zin des woords.

Ik ben een echte “petrol head” hetgeen zich uit in het berijden en onderhouden van mooie auto`s en motoren.

Aangenaam,

Harold Koenders

 

https://www.linkedin.com/in/haroldkoenders/

https://dutchitchannel.nl/523200/zoekresultaten.html?zoek=harold+koenders&categorie=&dossier=