Deze site is oorspronkelijk opgezet als informatief platform rond de data storage vorm Tape storage. Hoewel deze storage vorm nog steeds actueel is veranderd de inzet ervan behoorlijk. Alle grote Public Cloud aanbieders gebruiken Tape storage onverminderd. De beschikbaarheid van data is verandert mede door samenwerkende infrastructuren zoals het gebruik van Object storage, decentrale data management systemen en het gebruik van slim inzetbare meta data die gezamenlijk garant staan voor een heel nieuwe data storage infrastructuur. Het is dan ook niet alleen de vraag hoe u uw data bewaart maar zaak dat u al uw data bewaart.

Artificial intelligence (AI) en machine learning bieden het bedrijfsleven en de maatschappij oneindig veel mogelijkheden. De kern en inzetbaarheid van dit speelveld wordt bepaald door de mate waarin we data kunnen verzamelen en voor korte of langere tijd kunnen bewaren. De succesfactor van de business wordt de komende tijd bepaald door de wijze waarop organisaties data onder controle weten te houden.

Deze site zal dus meer dan alleen het tape storage platform behandelen maar ook adviezen met u delen die betrekking hebben op nieuwe innovatieve storage vormen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Tape storage

 

Tape storage is het data opslag en archief medium voor grote organisaties zoals ziekenhuizen, banken en andere grote instellingen, ook binnen de CCTV(beveiligingen) speelt het platform een significante rol.

Het bezitten en gebruiken van veel data is de bindende factor.

Sinds de ondertekening van de “Tape market State of the union Message” in 2012 zijn er veel significante innovaties de revue gepasseerd.

 

Grotere capaciteit, verbeterde betrouwbaarheid, verbeterde gebruiksvriendelijkheid en een betere betaalbaarheid zijn de meest opvallende. Een en ander is een direct resultaat van een nauwe samenwerking tussen tape storage hardware en software technologie producenten. De ontwikkeling van LTFS (laat tape gebruiken als grote USB stick)en Barium Ferrite tape media(zorgt voor een veel grotere betrouwbaarheid van opgeslagen data op tape) zijn de meest belangrijke ingrediënten gebleken voor een zwaar verbeterd Tape platform.

Verbond van tape evangelisten: Tape Storage Council.

Leden van de Tape storage Council zijn BDT en Fujifilm recording-media alsmede diverse hardware vendoren zoals Oracle, HP, IBM, Quantum, Spectralogic, Overland en anderen.

 

Powered By Tape is Specialist in tape storage probleem oplossing Tape drive repair en Tape library repair. Powered by Tape is Active Archive specialist.

 

“Powered by Tape” volgt het storage nieuws op de voet en zal daar waar mogelijk in een adviserende en verbindende functionaliteit willen voorzien. Powered by tape heeft contact met verschillende tape drive repair en tape library repair specialisten.

 

Voor vragen:

Contact:  harold@poweredbytape.nl

 

 

Facebook Powered By Tape
Powered By Tape facebook